Отпушване на канали

Отпушване на тоалетни, сифони и мивки

водопроводчик

Отпушване на канали от професионалисти - бързо и качествено

Запушеният канал е неприятен проблем, с който всяко домакинство се сблъсква, и с който е почти невъзможно да се справите сами. Потърсете веднага професионална помощ, още при първи признаци на запушване във Вашата канализация. Бързата намеса на фирма за отпушване на канали ще Ви предпази от по-сериозни проблеми, които могат да се появят в бъдеще. Нашият екип има дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите и отпушване на канали. Разполагаме с професионална техника и обучени експерти, които могат да отстранят запушването по всяко време на денонощието.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО
ЕКСПРЕСНА РЕАКЦИЯ
НИСКИ ЦЕНИ

Специализирани денонощни услуги за град София

отпушване канал

Отпушване на канал

Отпушване на канализация в кухня / баня

Машинно отпушване на канали и отпушване с вода под налягане

Видеодиагностика на канали

Отпушване на канал в къща, офис, магазин, жилищен блок

Отпушване тоалетна

Отпушване на тоалетни

Имате проблем със запушена тоалетна?

Обаедете ни се още сега, а ние ще отстраним проблема в рамките на 40 минути

Експресна реакция за всички квартали на София

Отпушване на тоалетни на цена от 60лв

отпушване сифон

Отпушване на сифони

Предлагаме експресно и качествено отпушване на сифони

Отпушване на подов сифон в баня, сифон на мивка, сифон на вана или душ кабина

Ако имате запушен сифон, можете да се свържете с нас денонощно

Професионално отпушване на сифони на цена от 50лв

Отпушване мивка

Отпушване на мивки

Ако мивката в банята или кухнята се оттича по-бавно от обикновено, то това е сигурен знак за запушване

Не се колебайте да ни потърсите, при нужда от отпушване на мивка в кухня или баня

Разполагаме с денонощен екип на територията на град София

Отпушване на канали София

Имате ли нужда от фирма за отпушване на канали?

Запушената канализация води след себе си сериозни проблеми. Ако водата в мивката Ви не се оттича или тоалетната Ви прелива, то несъмнено трябва да потърсите професионална помощ. Нашият екип от водопроводчици може да се справи със всяко запушване бързо, качествено и без допълнителни такси за посещение. Оборудвани сме с професионална техника за машинно отпушване и отпушване с вода под налягане. Осигуряваме на нашите клиенти трайни и ефективни решения на най-добрите цени в София.

В интернет пространството можете да намерите много методи, чрез които да се справите сами със запушвания в канализацията. Тези техники не винаги дават очаквания резултат и не могат да изместят професионалните услуги на фирма за отпушване на канали, които ще Ви спестят средства и ще предотвратят по-сериозни проблеми. Изпълняваме и всякакви други услуги, свързани с водопровод, канализация и отоплителни инсталации.

Отпушване на канали - трикове в домашни условия

С течение на времето в канализацията се натрупват мазнини и отпадъци и това от своя страна води до запушване. Водата започва да се оттича бавно, а в някой случаи дори изобщо не се оттича. Тогава на помощ идват нашите водопроводчици, които са напълно оборудвани да решат този проблем. В случай, че нямате възможност да се възползвате от услугите на фирма за отпушване на канали, предлагаме на Вашето внимание няколко метода, който да опитате в домашни условия:

Отпушване на канал със сода и оцет

Един от най-използваните методи за отпушване на канали с естествени продукти, с които всяка кухня разолага . Смесват се 1/3 чаша сода и 1/3 чаша оцет. Получената смес се изсипва внимателно в мивката. Оставя се да престои поне един час, а за максимален ефект - цяла нощ, след което се изплаква обилно с вода.

Отпушване на канализация със сода за хляб и сол

Един евтин и ефективен метод за отпушване на канали - само смесвате равни количества сол и сода (1/2 чаша). Изсипвате сместа в запушения канал, оставяте да подейства за 10-20 минути и слагате вряща вода. Тази смес от прости продукти предизвиква реакция, която ще премахне всички натрупани мазнини и отпадъци от канализацията.

Препарати за почистване на канал

Изброените по-горе методи може и да нямат ефект при по-сериозни запушвания и тогава ще трябва да прибегнете до употребата на препарати за отпушване на канали. Те действат доста по-агресивно от естествените продукти и са в пъти по-скъпи. Но препаратите не винаги са ефективни за почистване на канализацията и не дават очаквания резултат. Затова нашият съвет е да се обърнете към специалист, тъй като професионалната намеса ще Ви спести доста усилия, средства и време.

Често задавани въпроси

Предлагаме отпушване на канализация в жилищни сгради, търговски помещения, къщи и офиси. Услугите, които извършваме, включват и отпушване на тоалетни, сифони, вани и мивки.

Цената за отпушване на канал е в диапазона от 80 до 150лв, в зависимост от големината и запушването. В сайта е поместен ценоразпис на всички услуги, които предлагаме. Не се заплаща такса за посещение, както и не начисляваме допълнителни такси за експресна реакция.

Извършваме експресни услуги на територията на град София. Предлагаме професионално отпушване във всички квартали, бързо, качествено и без допълнително заплащане.

Без значение дали е делничен ден или празник, ние работим денонощно, без почивен ден. На разположение сме 24/7, за да можем да се справим с всеки запушен канал или тоалетна, независимо по кое време на денонощието се обадите.

Обаждане